Thursday, February 17, 2011

senyum tak nampak gigi

hai semua. eh tak lambat lagi kan nak ucap selamat menyambut hari valentine. eh tak tak wa tak main la sambut2 valentine ok. setiap hari adalah hari kekasih utk wa. wa tak perlu valentine2 ni kalau nak berkasih sayang. lagi baik wa ucap selamat menyambut maulidur rasul sebab ni baru lah betul2 kekasih sejati wa.

ok dah straight to the contest, ada orang tag wa utk join contest ni. thank you so much Da Della Rissa. dia ni memang paham2 wa senyum memang jenis tak nampak gigi tu sebab dia suruh wa join ini contest agaknya. Contest ni Miss Muazatul Adawiyyah yang anjurkan. Miss Muaz ni cakap dia nak bagi hadiah kalau dia rasa muka korang ni sesuai senyum tak nampak gigi. tapi tapi tapi tapi kena janji tau?

janji jangan sembelit 44 hari tengok muka wa senyum tak nampak gigi ni sudah. amaran keras !

nah hamik kau besa gedabak aku tempek. pergi lah sembelit berjemaah. geli2 lah kau orang tengok pic ni.
macam2 contest ada. senyum nampak gigi la senyum tak nampak gigi la. senyum nampak ketiak la senyum sorok ketiak la. ok tipu. nak join contest ni pegi la jenguk sendiri klik nama Miss Muazatul Adawiyah. pastu korang upload la pic korang besar gedabak mcm aku biar aku pulak muntah tengok pic korang. haha. tak2 korang cun2 hensem2. aku je terlebih cun. cepat tau tarikh tutup 27 Feb 2011.

bye! nak pergi tandas sebab sembelit tengok gambar sendiri.

10 comments:

s.y.a.r.q said...

mmg gedabak besar gambar,,terbaikkkkkk...comel :)

Da Della Rissa said...

muahaha..adeh lawak tul entry dak tuh! :p

Shukort said...

muntah ijau sudah =.=

Hayati Hamzah said...

s.y.a.r.q : haha pegi muntah tau.

della : aiyoo. ni bukan lawak ni horror. haha

shukort : kau pndengki :))

Amira Naddia said...

nie lau menang nie sile la kekah adiah k

Teyaazman said...

bersih nya muka. jelous ! =(

Hayati Hamzah said...

omg! edit kasi smooth tu. :)) kalo yg real kat bwh tu T__T baru tau licin ke kawah bulan :))

lady dayana. said...

ahhaha kelakar ~ :P
comel je muka senyum ta nmpk gigi. boleh menang ni! hehhe

Hayati Hamzah said...

im not a lucky girl biasanya T__T

muas said...

x sembelit pun,.sonang aty adelah,.hihi,.good luck ya,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...