Friday, February 18, 2011

the mechanic memang sangat hero !

hey aku bukan nak bagitau yang aku ni tengah part time jadi mechanic. layak jadi mechanic harus lah jauh sekali sebab jack pun baru kenal menangis. tu ok lagi. hand brake kereta pun aku pernah tarik sekali je  seumur hidup aku ni tau tak T__T .tu pun terketar2 tangan patah hati. cepatlah kesian.

dah2 tak usah bersyair lebih2 yati oii. ok wa nak cerita ni. semalam wa nak tengok No Strings Attached sebab hero wa Mr. Ashton Kutcher ada berlakon dalam tu jatuh cinta. tapi keadaan tak mengizinkan so tengok lah The Mechanic. tapi tak kisah sangat pun sebab dah aim cerita ni sejak poster dia keluar panggung lagi kutu buku.

dan.......... i tell u dengan sepenuh perasaan lah kan, silalah pergi tengok cerita nihebat. ini paksaan ok. cerita ni baru keluar semalamkonyol.

ni hero dia. sgt hero ok ini lelaki jambang T_T. pingsan.

malam tadi mimpi tak lagi bertemankan mr.pojaan hati sebab jason statham lagi kachak. HAHA.



pergi reserve cepat !
haku tak tau nak describe macam mana. tapi bagi aku cerita ni best!melamun pegi la tengok ok. merayu ni pegi la tengok tau. nanti boleh la kita gosip2 kekachakan hero dia ni sama2. tapi kalau korang jenis penakut tak boleh tengok orang  cacat kena tembak laju2 pastu darah pancut2 mcm  roomate aku ni korang tak payah la nak pergi tengok last2 nyorok belakang kerusiketakutan. paham?.

ok dah. pye2 wa lapar nak makan. Mr. Jason Statham jom pegi dinner pipi memerah. gila!

6 comments:

Azie Azra said...

kawan da pegi tgk cite ni 2mggu lepas.die pun kata best.tgk jason dlm citer transporter pun cool ! :)

Hayati Hamzah said...

haah ! betol2. aik awlnye 2 mggu lepas.

Amira Naddia said...

oke. cam best sbb die nsem!

Hayati Hamzah said...

memang!

inn rizzny said...

alaa...tengah exam..pegi tgok wayang sangat2 genting macam ni memang nak kena pelangkung lar jawabnya..heheh~

Hayati Hamzah said...

tapi sgt release tension ok. sy tgok wyg pagi, petang tu exam ! sila try :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...