Friday, February 4, 2011

JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA cik aish


nampak tak pic atas ni nampak tak? aku join contest tahu? contest ni je la yg aku mampu nak join sbb pertaruh muka budak2 @ bukan muka aku. haha. kalau contest 'saya comel' ke 'blog paling comel' ke lupakan je lah. wa sedar diri wa. lagipun ada sorang blogger ni tag aku join contest ni nama dia Saraeisyabalqis so why not kt try je kan. thanks ya sara. contest ni Cik Aish yang anjurkan.

contest ni suruh letak pic adik tapi dia cakap kalau tak ada adik tak kisah siapa pun budak2 yang part of our family. so ni aku letak pic anak buah aku nama dia Muhammad Harith Haiqal bin Mohd Noor.

tak tau celah mana mia sara nye tah. haha

ni sebenarnya aku pun tak tau nak kategorikan sbg comel ke horror ke. tapi ni je la satu2nya yang aku ada pakai yang lama punya. jangan konfius ye tadi aku tulis nama lelaki sekarang keluar budak pakai tudung. sebenarnya dia ni pakai tudung yang opah dia baru beli. sob2 T__T.
MySpace

aku kena tag 3 orang :

kalau korang yang lain nak join contest ni sila lah. ni syarat2 penyertaan dia :

1. Anda mestilah bloggers dan warganegara MALAYSIA.

2. Anda mestilah menjadi follower blog Cik Aish.

3. Sila buat satu entry yg bertajuk "JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA CIK AISH".

3. Dalam entri itu, anda perlulah letak gambar adik-adik  anda yang comel-comel tu.

4. Selain itu, perlulah letak link http://getmedean.blogspot.com/ dan juga gambar banner kat atas skali tu dalam entry anda

5. Jangan lupa tag 3 member anda dalam entri tersebut (pastikan kawan anda tau dia di tag

6. Dah siap, sila tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini

7. Tarikh tutup adalah jam 12 malam 5 Februari 2011 dan pemenang akan diumumkan pada 14 Februari 2011

8. Seorang blogger sahaja yang akan dipilih menerima DISCOUNT VOUCHER RM50 FOCUS POINT dan Pemenang kedua dan ketiga pula akan dapat hadiah saguhati yang comel!

KALAU TAK ADA ADIK PEREMPUAN, LELAKI PUN BOLEH
KALAU TAK ADA ADIK, ANAK BUAH KE ANAK SENDIRI KE PON BOLEH
AS LONG THEY ARE PART OF YOUR FAMILY..
GOOD LUCK !!


nak lagi lanjut pegi sendiri ke blog Cik Aish ok.

tata !

6 comments:

froggy the best said...

ingt perempuan la yg btudung tu.. hikhikhihk

Hayati Hamzah said...

xde ciri2 sorg pmpuan lansung :(( buas yg amat. kalau dia balik rumah, pingsan opah nye.

Cik Aish said...

hehe..awk bg link ni kat komen entry contest tu ye..nnt kt update nama awk utk join

Hayati Hamzah said...

okey. tq :)

DaK CoMoT said...

alaaa...xsempat join..wuuuuuuu wuuuuuuuu

Hayati Hamzah said...

xpe byk contest lain lg. gud luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...