Wednesday, February 2, 2011

Farid lelaki romantik :)

ok sekarang sy tengah senyum sorang2 blushing sorang2 sengih sorang2 angau sorang2 dgn encik farid. bahagianya kena dukung pegi makan, pegi shopping barang baby sama2, makan cendol sama2, naik kereta api pendek@LRT sama2. plus suara dia fulamak pulak lemah lembut aje sekarang ni time bini tgh sarat2 pregnant ni.
MySpace

eh eh tapi tapi tapi kan wa sikalang bukan ckp pasai itu farid pojaan hati wa haaa. pasai itu pojaan hati, wa simpan dalam hati wa saja tamau kasi tau lu olang meh. lagipun woo, wa still lemaja lagi meh talak boleh tawen2 plegnen2 lagi woo. wa tgh ckp ini pasai farid kamil (kasyah) yang belakon itu celita lagenda budak setan woo. tadi wa balu lepas tengok itu celita episod last maa. so wa sikalang sudah tacing habis wa mau tulis dalam ini blog boley ah?
MySpace *nah hamik kau wa lu wa lu lagi*

lagenda budak setan ni sebenarnya dah basi pun kan. yang series ni aku rasa tak ramai pun tengok termasuk lah aku. tapi kebetulan hari ni aku tgh tengok berita td tetiba iklan pastu dia cakap hari ni lagenda budak setan episod last. so aku pun layan je lah kejap. lagipun aku tak pernah baca novel dia, pastu dulu terus tengok movie yang dah dipendekkan content secara maksimum. aku ajak lah farid si pojaan hati tengok sekali tapi dia tamau. dia cakap tak best sebab series tak ada lisa surihani T__T . asik2 lisa asik2 lisa. benci !!!
MySpace

entah la kenapa kan, dlm cerita ni memang lah aku suka ayu (jue aziz), tapi aku suka kate (melissa maureen) jugak. sepatutnya pengarah ni buat lah dua ending satu ngan kate satu ngan ayu so aku boleh pilih ending mana lagi best T__T. kesian gila pulak aku tengok kate ni. sebab aku ni perempuan so aku paham perasaan perempuan yang cukup semua tapi cintanya tak diterima kasyah sebab dyorang jumpa dah lambat. time tu kasyah dah suka kat si ayu. sedih tau tak ??? sedihhhhh....waaaa T__T .oh sudah aku yang terlebih emo.
MySpace

tapi si pengarah ni mcm paham je dilema aku kan, last2 ayu mati. so dia kasi chance lah kasyah ngan kate. happy ending. aku happy, semua pun happy. ni aku nak share kat korang sweet lah si farid ni haa... tak payah tengok dari mula, terus lajukan ke minit 5:35 tengok lah sampai juling. lepas tu nanti kawen suruh la laki kau buat macam tu kalau dia tak mau kau paksa lah sampai dia mau.
MySpace







poke : ada orang tu sengih2 baca tajuk. tapi terus tak sengih bila baca habis.


8 comments:

Da Della Rissa said...

oh farid memang romentik!
saye sukeeeeeeeeee :p

Hayati Hamzah said...

sy pun sukaaaa :)

DaK CoMoT said...

farid kamil ensem...ngeeee

Hayati Hamzah said...

sangat!

Anis Mohd said...

tak suka farid kamil
wakakaaa

Hayati Hamzah said...

tak pe ramai lagi suka :P buwek

AFIIA said...

cehhh...ngatkan ko nak umum satu malaya ko nyer payed dah..ahaksss

Hayati Hamzah said...

wa pnye payed wa kasi tau lu je :"> kan wa syg lu :">

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...