Friday, February 11, 2011

Bangga bangga !

assalamualaikum.. ( 1st time aku bagi salam dlm blog ni. sob2 )

sebenarnya kan aku nak buat sambungan entry cinta arjuna tapi tengah gudek2 livescore.com tadi terus terkejut + bangga + eksaited + terus nak update entry cepat2 sebab game friendly malaysia vs hong kong yg baru2 ni pun kan ada di list sekali dalam tu. tak tau lah aku ni sejak azali lembap ke atau memang aku yang seperti katak dalam kasut sekolah ke. zaman sekarang katak tak nak duduk bwh tempurung dah dia dah nomad duduk dalam kasut sekolah pulak. bukan sebab kasut sekolah aku busuk ok.
MySpace

tapi kan aku rasa sebelum ni tak pernah nampak pun nama malaysia dalam livescore tu. betul tak? dia baru letak kan? please jaga hati aku walaupun sebenarnya memang dah lama dia letak malaysia dalam livescore tu tapi aku yang tak perasan. tolong lah cakap mmg dia baru letak T___T
MySpace

tapi aku tau memang dia baru letak jugak. tak kira!!! kira dasyat jugak lah khairul fahmi che mat malaysia ni sebab game dia di listkan utk livescore. walaupun tak layak lagi masuk world cup T___T. selama ni aku godek2 website ni je nak tau update game sebab aku takut pegi turun bilik tv malam2 sorang2 bertemankan hantu pastu tak sanggup rugikan tidur aku yg sgt2 bermakna semata2 tengok bola pukul 2 pagi. aku bangun 2 pagi utk tahjud je ok. ok tipu.
MySpace

korang besarkan la sendiri kalau tak nampak. wa tak reti betul nak adjust size benda alah ni. buta it.
http://livescore.com/soccer/soccer/



ha dah2 wa nak mandi dah tengah malam wa tak mandi sebab wa tolong member wa basuh kereta. sambil nyanyi lagu gadis cuci. ha betol2 wa memang rajin. ape de hal?

poke : wa teringin nak jadi gadis cuci pakai kasut boot colour pink ;)

12 comments:

ZWAN SABRI said...

tula pasai..
khairul fahmi memang hebatla..
x mustahil satu hari nanti Malaysia akan tercalon ke world cup.. ;)

Hayati Hamzah said...

betol2.
hopefully..siapa tau ;)

susu said...

malaysia boleh.Yayyy

Miss Tira said...

Hong Kong terkejut dengan perubahan pasukan Malaysia yang semakin garang bagaikan Harimau..

Singgah blog Tira ye :)

ila said...

yeay.mlysia mng.

sekarang pemain mlysia mmg hebad2

sekamar rindu said...

salam..

singgah petang sambil folo ur blog,.

-[miracle]- said...

wahhaaa~
bangga kan? weee ~

Hayati Hamzah said...

bangga lah dgn bola msia skrg

:: Zanna :: said...

wah!! sangat bangga.. ^.^


n3 baru : Kempen Say No VALENTINE!! ^,^

Hayati Hamzah said...

sy pun bangga !

Shima Hishamuddin said...

haha hebatkan malaysia, tak sgka,
bgga jd rkyat malaysia haha

Hayati Hamzah said...

btol!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...