Wednesday, February 23, 2011

say hello to lipas dan cengkerik.

minggu ni sgt busy. busy dengan semua2. termasuk busy body. tak update lagi, nanti malam sy update ok. sakit kaki, sakit jiwa, otak pun sakit.

hello cicak, lipas, dan cengkerik siap malam nanti aku ridsect kau.


sakit hati gila malam tadi tebuan masuk bilik jenuh aku tergedik2 halau pakai penyapu. roomate aku relax buat tak ada apa berlaku gayut dengan boyfriend time aku terkinja2 halau tebuan. kan bagus kalau tebuan pergi sengat dia. HAHAHAHA. nanti aku nak buang entry ni sebab takut dia baca. shhhhh !

oleh itu, seluruh umat serangga aku benci. sekian terima kasih.

bye !


6 comments:

apek poyo said...

huhuhu..nak bunuh takpe..jgn benci kejadian tuhan..ekeke

tek ^0^ said...

haha comel je tergedik2 halau tebuan :P sabooo jelaa ek,bakooo je tebuan tu ngan roomate2 u skali hehe

Hayati Hamzah said...

apek : oh alamak silap. xpe2 nanti kt lastik je.
tek : comel hape tegedik2 je. kt bako je kt bako je :)) haha

AFIIA said...

mengom ang nk bako siti esah..ahaks=))

ibu_Arifa said...

hohoho..brutal + beraninyer dia...halau pakai penyapu tu...hihihi

Hayati Hamzah said...

sbb takut la halau pakai pnyapu. kalau x jentik pakai tgn je. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...