Monday, February 14, 2011

jerawat buat kenduri.

geram geram gerammmmmm dgn jerawat ni boleh pulak buat kenduri kesyukuran kat muka aku menangis .semua sebab test yang berderet2 + tidur tak cuci muka sebab penat sangat, tutup buku terus landing + tidur air liur meleleh sebab tak sempat tutup mulut + menggatal tak sudah + ah sudah2 mengaibkan diri sendiri patah hati.

esok nak keluar cari krim bagi menumpaskan tentera2 jerawat nih menunggu. so wahai perempuan2 berwajah mulus, polos, suci, bersih, mungil oh apakah? tolonglah bagi jalan penyesalan penyelesaian utk aku. bagi tips krim apa yg sesuai tapi make sure korang pernah try dulu tau. lelaki pun boleh kasi idea jugak asalkan jangan suruh aku pakai krim gatal2 sudah.tau lah aku ada penyakit gatal phbbbbt.

tapi kasi idea tu kasi la yang wa mampu sikit. wa ni bukan anak orang kaya. dah la datok2 yang bertongkat pun tak pandang wa inikan la pulak anak datok. so jangan la suruh wa beli SKII sedih kalau wa pakai SKII wa takut nanti scarlett johansson pun tak boleh cari makan tu sebab wa tanak pakai. lagi pulak nanti beratur anak2 datok yusof haslam meminang wa. kesian la kat kekasih wa tak ada sapa nak pembohong. gelak.

muka redho dengan penuh gembira menayang sekampung jerawat.
nah hamik kau. kalau lepas ni aku duk tepek2 muka aku yang licin2 dalam blog ni sila lah jangan percaya sebab tu edited semata mata. haha. yang ni aku sanggup tayang tau sebab nak mintak simpati korang  kasi aku idea nak pakai krim apa. pathetic tak?menangis

sori lah tertempek pic yang beso gedabak kat sini kan. yang boleh buat kau muntah ijau 3 hari tiga malam. tu pun kira untung lagi la daripada koma terus tengok pic yang dah macam  pontianak harum sundal malam ni. oh kau kasi perumpamaan pun nak hantu cun cun je yati oii. tertawa

pic ni yang bulan lepas kot. tapi sekarang pun lebih kurang macam ni lah jerawat wa. hilang 1, tumbuh 2. bak cendawan tumbuh lepas hujan der. ok sila tolong kasi idea ye kawan2. good nite.mengantuk

poke : sampai sekarang wa dendam dengan abang wa sebab picit pelentong wa time wa demam kecik2. sampai tua la parut kat dahi wa tu jawabnya. anak2 buah wa panggil nandek@tambi. kurang asam punya budak2. untung2 hantaran ratusan ribu dah kena runding lain la camni T___T

10 comments:

♥ kyu said...

jerawat tanda anda remaja :p

Hayati Hamzah said...

owh sy masih remaja <3

Si kOtAk HaTi said...

cool....that's normal...hihi

Amira Naddia said...

ai tuan punye belog..kamu rajen tak?
lau rajen, pakai bedak sejuk.

tak tipu nieh. murah dan bekesan..

Anis Mohd said...

saya pernah bertanya mak saya tips utk menghilangkan jerawat dan bg jerawat tak naik memangdangkan mak saya ngan jerawat langsung tak ngam . tak penah ade jerawat ..

mak saya berkata : ambik wudu' .klo sembahyang 5 waktu , tak de la dia rajin sgt .

hahaa... ak bkn nak kata ko x solat . tp tu kata mak ak laa..

ak ade kwn yg pakai satu produk yg klo die pakai , mmg kompom tak kaur jerawat . ko cr la .. produk dermadex . tapi pakai seminggu , benda tu rm22 .00 tapi mmg berkesan laa.. cume duhet nye laa..( tu yg trial pack . ) die beli trial pack tiap kali sbb klo yg normal punye , beratus.

Anis Mohd said...

owhh . saya tak reti mengeja . terima kaseehh

Hayati Hamzah said...

wuduk mmg la wuduk tapi jrwt jugak T__T walaweh kalo 22 semnggu baek wa pakai SKII :( sob3.

A'IM said...

haha... guna lah semua produk yang ada

Hayati Hamzah said...

mana boleh. elok2 muka rupa manusia nnti jadi mummy pulak :((

bact. said...

demmmm
tgk pic ko rasa macam nk penampo pon ada..
kakahkah










tp mcm kwn gua..
dah lama gua tak kwn dgn dia..
jgn tny sapa.. gua marah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...