Thursday, February 3, 2011

Bersama chef bukan.perempuan.biasa -_-

hai malas ckp panjang sebab mata mengantuk.

coming soon....


teka teki : apa sy nak masak esok? 
siapa jwb betul sy belanja.


hint :

nanti sy update lain kalau dah jadi. kalau saya tak post next entry pasal psl pic ni maksudnya tak jadi la tu. so jangan tanya apa2 kalau sy tak buat next entry pasal ni ok? promise????


MySpace

eh sambil2 u olss teka tu dengar lagu ni aku dedicate kat korang. pastu korang dedicate plak kat kekasih korang. tau tau? kalau tak dedicate malam ni korang tido mimpi hantu. aiyokkk.
 

poke : jangan gelak tengok bahasa aku dalam printed recipe tu. tu bahasa wa wa sorang je paham.

bye! nite.

11 comments:

~~ytazzizzaty~~ said...

msk kek 0re0??? sdap!!!

Hayati Hamzah said...

xbpe tepat :P try lagi :P

penyejuk hati said...

orea cheese cake ke??

Hayati Hamzah said...

kalau nk tau tengok entry malam ni ok ;)tapi kalau tak ada tu paham2 lah T__T

sitihanisahali said...

hmmm...buat....cake..kn3?

Hayati Hamzah said...

surprise :P tggu lagi 5 jam ;)

fariza fauzi said...

i suka lagu ni..
sweet jee...teringat org jauh :)

cikAna said...

mintak2 ada lah smbungan nye ;D hehe

Hayati Hamzah said...

fariza : sy dedicate kat awk n org jauh tu ok ;)

ana : sy dh buat sambungan tu. tengok lah ;)

AFIIA said...

wakakakaka....mama masak kew..nih resepi turun tmurun kew....moyang gugel bagik..ahaks

Hayati Hamzah said...

ni abg 'hot' gugel kasi :">

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...