Friday, June 24, 2011

once upon a time ...

once upon a time .... senang cerita lebih kurang sedekad yang lepas , zaman-zaman baru nak up atau zaman dah start penyakit gatal-gatal " eh kite suke die kite nak tulis surat kat die lah " dulu tu , saya pernah sukakan ini .
BACKSTREET BOYS


dulu , kalau jumpa gambar dalam paper mesti gunting-gunting simpan dalam file . wee pastu tergedik-gedik suka gila Nick Carter dengan rambut 'M' macam rambut Beckham dulu-dulu tu . sekarang bila tengok balik macam gay pun ada . HAHA . tapi lagu dia sedap .

WESTLIFE


sekali tengok dah macam 4U2C je . nasib baik tak ada petik-petik jari macam lagu fiona . zaman dulu internet pun pakai jaring punya lah slow (tu pun harap dekat CC sampai kena marah dengan abah nasib baik tak kena sebat pakai getah paip je). lirik-lirik tak cari pakai google sebab dulu gila nerd tak terfikir pun nak cari kat google . salin dalam buku beb . ulang-ulang dengar kat radio sampai lah hafal . mana ada tengok youtube . suka suara mark yang bergetar-getar tu . hiew rupanya gay mamat ni . 

BLUE


ni pun sama jugak . sekali tengok terus ada love-love kat mata tengok lee ryan yang suara lemak-lemak tu (^_^) tapi dah tak ada lagi sekarang . best tak best kau tengok je la berapa ramai dyorang punya penonton untuk satu konsert waktu tu . berjuta juta lemon woo .

RAIHAN



ini lagi suka . dari kecik hafal lagu ni dengan adik . masuk kereta abah tak pasang radio , jadi saya dengan adik akan on radio live . nyanyi lagu raihan ulang-ulang sampai tertidur . kalau ada keluar dekat TV cepat-cepat pergi depan duk ikut lagu ni sampai habis . 

nostalgic sangat ! tapi mak cakap jangan dikenang benda dah lepas . ok mak , ok T_T

bye .


6 comments:

ZWAN SABRI said...

entry ni memang mengimbau masa lampaula.. nostalgia masa lalu..
I likeeeeee.. ;)

MySuaraBlog: Blog Pilihan : Faiz Farish

raima said...

raima pn dulu suka gila layan boy band tu segala, time tu skolah rendah lagik, haha!

Safiah Ibrahim said...

suka lagu ni..

:)

Umie Nadhirah said...

teringat zaman dulu..

abah's little girl said...

sokong mak! HAHA. ;)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

BSB! gilaan zaman remaja dulu2 kan??? anggotanya hensem2, tapi skrg dh tua2 kot.hehe-_-'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...