Thursday, June 2, 2011

kau memang perempuan terhormat , bermaruah bila ....................

1) kau kenal PAVILLION . well ye lah , atas tiket rumah bersebelahan dengan shopping complex ni , kau boleh bangga seolah-olah bangunan tu kau yang cipta . kau boleh lah perlekeh orang lain yang tak pernah jejak tempat-tempat begini ortodoks , kampung dll . kesian bukan ?

*padahal kau pegi situ usha laki je pun , lepas tu laki tu senyum kau seronok lompat-lompat padahal dia senyum kat awek dia belakang kau tu .

2) kau ada pakwe banyak gila , semua berduit pulak tu . sekejap amin sekejap neo sekejap amir ? kah kah kah . nasib baik justin bieber tak syiok kat kau je . kalau tak bukan takat dalam blog je kau show off , kan ? 

3) kau kenal siapa dj blend . macam lah dia kenal kau . so fourteen lah .

4) kau dapat mesej dalam fon " you , i dah lama suka you " . lepas tu kau mula lah gedik gedik eee malunye jangan la sorok-sorok macam ni kalau suka bagitau laaa u sape.. tp jgn letak harapan tinggi tau ... sebab i dah ada bie yang i sayang gila . tah berapa orang bie kau tak tau nak cakap lah .

what the katak ? .

5) kau kutuk orang bila orang tu nangis-nangis sebab laki yang dia suka tak suka dia . tapi kau tak sedar kau pun sama je . bukan sama tapi lagi teruk . baru break up , lepas tu accident sampai balut kepala lepastu merayu-merayu dalam blog supaya laki kau terima kau balik . lepas tu tengok-tengok tak sampai sebulan kau dah ada pakwe baru ? sia-sia je kau buat entry panjang-panjang merayu bagai .

6) kau mengaku dalam blog dengan bangganya , yang kau dah tak virgin , tapi kau cakap kau ada MARUAH ?

ye , memang kau lah perempuan terhormat , perempuan bermaruah . junjung la maruah kau tu tinggi-tinggi .



p/s : entry ini ialah dedikasi khas untuk perempuan paling bermaruah .



10 comments:

syira slyfix (: said...

sure dah baca semua entry budak ni kan ? hehe . (:

Hayati Hamzah said...

hah tau xpe ;) dr entry banyak2 tu tinggal brape je entry dia . tau pun malu .

Farid Ahmad™ said...

hahaha wahai adik berumur 14thn, ini namanya rumusan karangan ye. adik akan lebih memahami karangan. bukan setakat catit isi penting, tersurat dan tersirat saja. rumusan juga penting.

hahahahahahaha!!!nice =))

Hayati Hamzah said...

encik farid perli sy ke perli adik 14 taon ni ? :-w

shark said...

dah nya. terus femes dalam sekelip mata. har har har

HALIM said...

entri yang penuh dengan emosi.. kui kui!

^_^

Salam said...

tp ak xpaham asal dgn gmba lembu tu? hak3

cik azeya said...

haha, rumusan. aku cume bace satu dua entry dia je. nak bace sume aku geli, budak 14 tahun, mesti taip pasal kegedikan beliau. hmpir 88% kn. bosan. hahaha

Ezatty said...

cite pasal budak to dah heboh skarang . aigoo, die sebaya dgn saya yeahh . memalukan -,-

cikida said...

huuuu..pasal budak 2 kan..isk2..ape2 je kan..x kene lnsong bru umo bape..haishh..memalukan.grr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...