Thursday, June 16, 2011

klon maddi jane , noelle

tadi bukak youtube , terdengar lagu hurt . bukan terdengar . tapi memang sengaja dengar sebenarnya . tu pasal wa malas bukak youtube . nanti start lah mood jiwang wa . sigh . tapi wa tak suka sangat dengar dari penyanyi asal . wa memang suka cari bakat-bakat baru ni . kira wa ni macam american idol la . nampak tak apa yg wa cuba sampaikan ni ? ok bagus .




dan , wa dah dapat . kira kalau wa jadi mentor , wa dah amik dah budak Noelle ni jadi protege wa . dia baru 9 tahun waktu nyanyi lagu ni . pastu belum pernah amik apa-apa kelas nyanyian lagi . suara dia best boleh sangat lah jadi klon Maddi Jane . tapi , Maddi Jane tu sangat lemak merdu tiada tandingan la T_T . jom tengok ?




next , dia dah 10 tahun . dan lepas 10 bulan dia join kelas nyanyian . tapi , gaya tangan still sama wa cakap lu . cute-cute aje dia ni . so korang takyah nak judge-judge sangat la . wa cakap best , best lah .




lepas ni kira bila lu dah glamour kan Noelle , sila la sedekah sikit kat wa . paham ? 
bye !


10 comments:

saya bukan tomato said...

sedappp suara dia .. suka tgk mata ngn tangan dia time nyanyi . hik

sLpmEpLz™ said...

maddi jane sgt best!

Scya Lollita said...

cik scya sbnrnye x knal siapakan bliau .

msredcheesecake said...

cik hayati,
alamak, msred tak kenal la maddi jane tu...hheee

Cik Mira said...

gwa tak dapat tgk la beb. youtube di block kat office demss T__T

teha said...

hoho.. suare die sedapp !

Hayati Hamzah said...

saya bukan tomato : haha suka tgn dia jugak !

sLpmEpLz™ : memang !

Scya Lollita : sy pun xkenal . jumpa kat utube je ;)

msredcheesecake : sy pun xkenal maddi jane tgok kat utube je ;)

Cik Mira : xpe . try again later ;)

teha : sangat !

Far8 budak baik said...

mmg sedap lah suara
budak ni...
grrrr
boleh pengsan woo

ENCIK TIKUS said...

suara dia besar... gemanya sedap.. kikiki

SPEK HITAM said...

lagu hurt tu buat tengkuki meremang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...