Monday, May 2, 2011

novel novel novel

malas nak type panjang-panjang. sebab sedang busy baca novel. tapi rindu blog, tapi lepas tu rindu novel balik, lepas tu rindu blog pulak, lepas tu novel lagi lepas tu rindu yayang , opppp !
* ini adalah trick supaya entry nampak panjang.

baca novel buat kita jadi ketagih, lupa waktu tidur. tetapi waktu makan tak akan lupa. lalu mak panggil pun kadang-kadang buat saya terpekak. mak suruh hidang makanan pun saya cakap kejappppppp. mak suruh bangun sembahyang subuh pun alaaaa kejap lah lagi 5 minit. sampai la dah 30 minit pun. dan.... ia membuatkan emak seolah-olah ingin menerkam mangsa, bermerah muka serta bertumbuh tanduk. sebelum itu terjadi, saya bangun juga dengan berambut singa lalu memeluk emak dan emak akan kembali senyum ...

ok entry pun sudah nampak panjang. dan saya mahu minta diri dahulu. hey novel lovers, dah baca semua novel-novel terbaik era ini? kalau tak baca lagi pergi cari sekarang, kalau nak jimat pinjam je kat saya, kalau susah boleh baca online je, lepas tu boleh nangis sama-sama dengan saya ! jom ! let me list ;


paling best ! sapa tak nangis mmg tak ada perasaan.


haruslah best penulis yang sama. heroin tomboy2 sikit.

novel ketiga siti rosmizah (paling latest). tak sabar tunggu yg  next.


on the way.. tp tebal mcm kamus dewan. superb.
ok ni 4 terbaru yang paling best sepanjang 10 tahun saya berkecimpung dalam dunia novel. walau abang-abang saya selalu cakap

" novel je keje ko ni. benda tak faedah je baca. "

ok tak apa...saya sabar.. siapa cakap tak ada faedah? novel mengajar saya jadi isteri yang baik. HAHAHA. blah la kau labu..

bye ! pergilah air mataa...pergilah..


8 comments:

Syuxer said...

jgn kasi novel kat saya..nanti saya ketagihan membacanya hehhe..:)..

iLa VaNiLLa said...

rasenyew dah keluar yg baru kan?? Siti Rosmizah??

Hayati Hamzah said...

haah. baru launch 23 april aritu, 7 hari mencintaiku. tp xjumpa pun lagi T_T

yatie's EPISODE said...

lama tak layan novel! wuhuu~

Anis Mohd said...

part paling tak best bila baca novel..
time air mata nak meleleh tapi tengah orang ramai la plak kan . hahhaaa
tu dugaan membaca novel tu .terpksa cover2 .

NM02 said...

salam kenal. singgah tinggal jejak. ai follow yu *__*

jom tukar link..

Hayati Hamzah said...

yatie's EPISODE : jom layan balik !
Anis Mohd : kalo depan ramai org nak nangis pun xde feel T__T
NM02 : tq ;) jom.

Bella Bell said...

wahhhh..novel!! hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...