Tuesday, May 3, 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY


ni first time rasanya join giveaway yang dianjurkan oleh izyan masri. itu pun sebab izyan masri cakap dia pick random pakai random.org. selalu join contest je tapi tak pernah menang. kesian wa kan T__T

Grand Prize : RM100 *Izyan Masri pilih*

Second Prize : Chocolate Brownies

Third Prize : Contact lens sponsored by PRETTYGIRLSLENS

(tarikh tamat tak ditentukan)

tujuan wa join giveaway ni sebab wa nak menang. jujur tak wa?. kalau menang boleh lah wa pakai duit nak hamik lesen. mengurangkan beban mak abah nak bayarkan. mulia tak? dan kalau wa betul-betul dapat, kira izyan masri dah berjasa jugak lah atas lesen wa tu. pastu in case terjumpa cik yan kat tepi jalan confirm wa tak langgar dia. HAHA. kalau dapat no 2 pun boleh la wa makan cokolat yummy yummy supaya lemak dalam perut wa ni dapat partner baru.

 setan : blah la kau yati.berangan !
angel : biar lah dia confident level tinggi. 

setan dengan angel pun dah gaduh. baik wa stop dulu.
last ayat nak bodek cik izyan masri ;

yan, kesian kat wa dah 21 tak ada lesen lagi tau tau. selalu kena hina dengan adik dan kawan-kawan T__T

doa bagi menang : Bismillahi tawakaltu 'alallah.
fuh kanan, fuh kiri. ( eh yan tak kasi mandrem mandrem ah! )

nak tag 2 orang wa sayang :

http://rilek-sat.blogspot.com/
http://fatinstorymerry.blogspot.com/

jom join ramai2. bye !


2 comments:

Bella Bell said...

good luck! hehehhe~

Izyan Masri said...

FUUH2.TIUP SINI BIAR MENANG.KIHKIH.THANKS JOIN YE XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...