Monday, May 9, 2011

and again...it was MU !

rasa mahu lompat-lompat jerit-jerit . tapi tak mungkin sebab mak sedang lena tidur mimpi chicarito . memang kami excited . tahu sebab apa ?

1) sebab chicarito kasi gol sebelum sempat saya melabuhkan bontot atas kerusi ogawa .

2) sebab hari ini , saya nampak howard webb , awak tahu howard webb ? ala yang FANS SELAIN MU duk gebang kata howard webb dibeli MU tu . saya nampak howard webb ni seorang yang sangat profesional . harus lah kan . kalau tak dia takkan jadi referee piala dunia la beb . saya tak nampak pun si referee botak ni bias . kalau tak , takkan lah dia senang-senang tak kasi peluang kat MU dua penalti ? takkan dia tak nampak chelsea handball ?

jadi , saya ingin menasihatkan , semua fans yang masih sihat akal dan fikirannya  tak kira lah fans apa pun , supaya kalau dah sokong team kaki bangku , jangan lah salahkan referee kalau team kesayangan u ols kalah . sungguh tak sihat lah menyalahkan referee ni . tak profesional . sedangkan player-player chelsea pun relax je . ko gelabah pehal ?

well saya tak kisah , itulah cara 'mereka' bermain . tiada salah sendiri . referee sentiasa salah . well well .

3) sebab saya cuma mampu lihat ayam tambatan chelsea , didier drogba menjelir lidah kerana malu tandukan tidak menjadi .

4) sy lihat ferguson relax sahaja duduk duduk mengunyah chewing gum sedangkan ancelloti sudah panas punggung . kasihan .

5) itu belum kira goal attempts oleh MU lagi . kalau tak 8-1 lah jawabnya . ( kangkung goreng belacan lah chelsea ). HAHAHA

6) lagi satu , drogba dapat free kick dan van der sar relax je berdiri depan pintu gol , tapi awat bola tak masuk gol ceq ? awat lencong ? . LOL .

7) lagi .. saya lihat semua player MU sangat kachak malam ini ? kenapa ya ? HAHA.

8) malas mahu cerita kekalutan ivanovic , ramires lagi . sebab we all knows , kami bukan bermain cara mereka .

9) apedehal kasut tercabut ? asalkan kami menang .


sudah lah . penat jugak mengucing ni . mahu tidur .

" saya cuma mampu tersenyum . harap malam ini chicarito datang dalam mmpi saya and gimme a big hug ;) tapi , lampard jangan nangis . awak terlalu hensem untuk itu :)) "









I think it is the speed, the intensity and technically gifted players are in England that makes people feel it is the best league in the world .. - Howard Webb -


p/s : arsenal apesal kecut dengan stoke city ? 



14 comments:

Anis Mohd said...

saya tak suka MU .
time kasih
hahaaa

Hayati Hamzah said...

MU tak perlu peminat dh :P dia dh ckup kuat. blekk

aryl said...

saya suka gila post ini =)
hahahahah~

setan merah =)

Hayati Hamzah said...

sy pun suka awk ! eh, setan merah !

Izyan Masri said...

KIHKIH.PEMINAT MU BETUL NI.SEP SIKIT :D

Misz Jenny said...

BOLA!!!!

suka ka???

Hayati Hamzah said...

cik yan : gimme ten ;)

jenny : op kos !

Siti NuruL Ain said...

perghh..memang peminat MU tegar nie... huhuhu~~


tgk nti jumpa dengan barca yer..hehehe

Hayati Hamzah said...

jumpa ngan barca kes laen . utk EPL sy dh cukup syukur :)

cikida said...

i like red..ahah..tetibe,=p

Ayie said...

Tapi MU kalah dengan Arsenal minggu lepas.. lalalala~ :D

Hayati Hamzah said...

cik ida : red is always great (red devil). bukan arsenal, bukan liverpool ;)

ayie : takkan arsenal all out time ngan MU je ? malu lah bungkus ngan stoke city T__T

A'IM said...

haha..no komen..tunggu jumpa my team = barca

Hayati Hamzah said...

barca is the laen lah. ni EPL. utk UEFA fnal is enough :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...