Sunday, May 22, 2011

tidak mahu cakap banyak

sebab ,

sekarang mahu lihat game terakhir untuk season ini . sebenarnya game ini sekadar membuang masa buat team-confirm-juara-EPL , Manchester United . tapi sebagai mahu memberi harapan kepada Blackpool untuk mendapat mata , MU terpaksa bermain juga . tapi mungkin ia cuma 'harapan' sahaja lah ya ?

ah sudahlah .

oh tidak sabar mahu lihat Nemanja Vidic mengambil piala pemain terbaik musim ini . juga , Alex Ferguson sebagai pengurus terbaik.

EPL terakhir buat lelaki ini .
......and he did very well . im gonna miss u van der sar T__T

sepertinya blog ini sudah mahu menjadi blog bola . oh tidak , saya perempuan sejati . saya mahu belog ini penuh dengan ilmu masakan . ilmu berhias . resipi-resipi . baru lah jodoh cepat datang . HAHA . ok u better stop now yati , GELI !

cepatlah habis game !!! nak tengok MU amik piala !

blackpool , tolong jangan bagi harapan tinggal angan-angan . silalah menang malam ini . bersusah payah MU kasi chance .

bye ,
Wartawan terhangat MU.


7 comments:

nub said...

harhar

Miss Tembikai Bulat said...

dah julang piala, tak boley kate ape la dahh :) arini je 4-2 :D tp credit to sorang pemain blackpool tu, hahahaha :D

Izyan Masri said...

WAAH.KITA GENG MU LAHH NI YE.SEP SIKIT :D

Mr. Rilek™ said...

hahaha GGMU ^_^

alif haris said...

wah fans MU geng la kite .. :D

Hayati Hamzah said...

glory glory MU !

Anonymous said...

Pretty section of content. I just stumbled upon your web
site and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account
your blog posts. Any way I'll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.



my homepage ... published here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...