Saturday, April 30, 2011

dengan kanak-kanak, saya terasa muda..

ini cerita hari tu, lupa nak update lepas tu anak-anak buah bising-bising tanya.

" makcik makcik bila nak letak video kita main pingpong tu dalam blog ? "

" eleh main pingpong pakai meja kecik bola jatuh-jatuh, ada hati nak letak dalam blog. "

" mak cik yg tak pandai main. " 

" baiklah baiklah. " *sebal*

tengah main badminton kat luar, tetiba hujan lebat. kak suruh anak-anak dia masuk rumah. biasa lah budak-budak tak dapat main, ada je backup plan. jadi aku sebagai makcik yang paling sporting tak kisah mengribenakan diri sendiri join dia orang selepas dipujuk-pujuk. terasa diri seperti kanak-kanak. auww.

meja sangat menyedihkan T__T.

yang buat aku malas tu sebab dia orang ajak main pingpong tapi meja pingpong tak ada. yang ada cuma bola dengan bat pingpong je. last-last meja ni dia orang pakai utk main. yang penting sangat kecik dan membuatkan saya akan banyak bermain atas lantai ye kawan-kawan.

player star (lah sangat)...

ini bukan main-main ok. semangat gila siap sediakan medal lagi. HAHA. entah medal mana lah yg dia orang rembat.



medal pelbagai jenis dan warna. HAHA


oh.. nangis T___T



pernah main sekali je pingpong ni dulu-dulu itu pun main macam main badminton. meja je depan mata tapi bola terbang-terbang siap smash lagi kau. macam video ini. bezanya yang ini bukan hardcore, jadi tiada aksi smash.








siap nyanyi lagu negaraku. patriotik bukan? tetapi kurang adab ye kawan-kawan. tak berdiri tegak dan cuba membuat gaya seperti pramugari firefly ? . sob sob T___T. dan selepas video ini sebenarnya ada lagi beberapa video seperti wartawan sedang temubual pemain-pemain dan saya sudah tidak sanggup mengupload lagi. bye bye.


4 comments:

cikcomot said...

anak buah yg comel dan makcik yg sporting..


best nye.. heheh


^-^

Farid Ahmad™ said...

hahahaha reti ke makcik main tu =))

Hayati Hamzah said...

@cikcomot haha terpaksa 'sporting'.

@Farid Ahmad™ mesti lah tengok idung lah :>

a.g said...

ambil kursus or kokum ping pong dulu...hahahhaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...