Tuesday, March 8, 2011

mak cik bogel lah tu.......

maaf lah aku dah lama tak update sebab maklum lah pakai hotspot sedih nama je hot tapiiiiiiiii lembap macam aku lari time umo setaon berkesah. tapi sekarang pun masih lembap T___T.

tadi aku on facebook. sebenanye bukan tadi je. tiap masa facebook aku on. lepas tu kakak (anak buah aku. aku panggil dia kakak) chat ngan aku. dia ni budak2 hingusan lagi baru 10 tahun. tapi hingus dia tak de leleh2 dah beb. dia budak bijakmetal!!. haritu dia masuk pertandingan hafazan. sekali dengan haziq (abang dia) dengan gg (adik dia). tapi gg masuk pertandingan nasyid je.

lepas tu tau2 semua tiga2 tu menang. tapi dia je yang bagitau aku. dia kata dia sayang aku sebab aku baik suka mekapkan dia lepas mandi berguling di lantai. mama tak nak mekapkan dia lepas mandi sebab mama cakap nanti muka cepat tua. tapi aku tak kisah supaya nanti aku jalan-jalan dengan kakak orang tak tahu aku makcik dia ngambek. gila kau budak2 lagi demand nak mekap tiap kali mandi. ikut perangai sapa la time kecik2 ni menangis

kakak : mak cik kak dapat no 2 hafazan. haziq dapat no 1hebat.

aku     : wowterkejut nanti mak cik bg adiah. nak adiah ape? tapi jangan bagitau yang lain taujangan bilang siapapun.

kakak : bagi haziq jersi Malaysia. kakak nak barbie doll yang 2 orang. 1 utk kakak boleh 1 utk nadhirah. (adik pompuan dia). gg menang jugak. bagi gg kereta control menari.

gila baik budak ni. consider utk adik2 dengan abang ssekali. aku suruh senyap2 tapi dia siap mintakkan utk semua lagi...

aku     : ala semua pun menang ke?? kan mak cik suruh senyap2 je. jangan lah bagitau org lainmenunggu. bankrup lah mcm ni.

kakak : padan la muka mak cik. sapa suruh janji. dah janji kena la buat bersiul(bila masa aku janji aku pun tak tau. susah dpt anak2 buah kaki gebang ni)

aku     : tunggu mak cik kerja lah. mana ada duit skrg waduh!.

kakak : mintak lah kat boipren mak cik dia mesti kaya sbb orang ada misai kan kaya macam baba (ayah kakak).

ewah budak ni. kenapa lah aku dapat anak buah macam ni. apa dosa aku patah hati kecik2 lagi pandai mengikis. siap buat teori orang ada misai kaya pulak lagi. kalau macam tu aku nak tanam misai ah camnitertawa.


aku     : belum kawin mana boleh mintakfrustasi.

kakak : kawin la cepat-cepat. tengok mama dah kawin dah pun dengan baba. *bengong sungguh budak ni. kalau ada depan aku dah lama kena tempeleng*

aku     : sukati ko lah kakak. penin pala mak cik layan ko nibabak belur.

kakak : mak cik on webcam japcemas. 

aku     : tak nak lah. nak tido. penat lah layan kakak ni cerewet.

kakak : eleh, mak cik tengah bogel la tu. *porno pulak tu. anak buah aku kah iniiiiii??*

ni lah kakak. bukan yang cokolat ok. HAHA

aku terus pegi tido. mulai hari ni aku nak cancel azam aku nak anak 10 orang. kalau 10 orang anak aku macam ni mampukah aku kekal jadi manusia lagi 30 tahun akan datang? atau jadi alien? biasa lah. anak2 zaman justin bieber. apakah??

bye !



13 comments:

anis said...

dia bijak

A.s.t.i.n.a said...

wkakaka yank.. like aunty like niece lerrr...

Hayati Hamzah said...

haha. dats y......... T___T

DaK CoMoT said...

hahahahaa...comel la gambar tuh!hehee

sayunk said...

huhu.. gile la klu dapat ank cm tuh..

meh dtg tgk adiah tok budak2 kecik yg bnyk mulut tu..

http://sayunk.blogspot.com/

jgn lupe tgglkn jejak

Hayati Hamzah said...

dakcomot : tq ^__^
sayunk : aha sabo je la T__T. ok nnti sy pegi tengok :)

Anonymous said...

wharghhhhh kah kah kah macik bugey :))

Hayati Hamzah said...

hey hey... :-w

Nurul Afifah said...

gila bijak + annoying..tag akak dlm satu contest ni..kalau free join la.. :)

http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/03/hitam-itu-cool.html

misz.D said...

abg misai byk duit...emm dappp.. hahaha

Hayati Hamzah said...

pipah : sgt annoying :))

misz.D : aik ape yg dapp? haha

Critiz said...

Jom ke sini pulak gambar bogel melayu www.jawko.com
Sedapnye awek di Facebook
Awek bogel on Twitter

Lucy Saputri said...

makcik bogel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...