Tuesday, March 15, 2011

ko nak tengok orang bogel kan? nah !

kenapa sejak aku tulis entry ini, ramai yang cari keyword bogel2 kat blog aku ha? ingat ni blog tayang2 gambar bogel ke? kalau nak website bogel2 bolen2 boleh terus private message aku, aku kasi link website porno kat kau. kalau wa tak ada wa boleh mintak kat cik tepung. dia banyak koleksi. yang live pun ada kalau kau nak. tak payah susah2 kau nak cari kat sini. aku bukan tayang pic bogel lah. aku cuma type ayat anak buah aku je sedih.

ni aku printscreen kan. untuk minggu ni punya ada 10 keywords bogel ok. semalam aku cek baru 2. hari ni ada 10. keyword sama berulang-ulang pulak tu. nampaknya si pencari ni tak berputus asa ya. tercemar blog wa. nanti kejap lagi wa penuhi permintaan si pencari pic bogel.


kau nak bogel sangat kan? nah aku kasi !
 


nah hamik. large aku kasi kau. demi tak nak hampakan si pencari. boleh buat teman kau tidur malam ni.

bye. bye. bye !

9 comments:

~~ytazzizzaty~~ said...

seksi gila pic tuh.....hahahah

Hayati Hamzah said...

tu la pic yg org tu duk carik :))

Cik Bidadari said...

adoi... sian orang utan tu... diakan tak berdosa

unik said...

wah benar-benar bugil,,he,,he

Qistina Filzah said...

haha..penah gak terbace sowang member blogger gtau, ramai owg search dier gara2 ader perkataan 'bogel' nie..hehe..sdgkn bkn ader gmbr2 bogel owg pon kat ctu

AH7 said...

wah...gmbr 2 mmg xboleh tahan...hahaha

Hayati Hamzah said...

cik bidadari : sy just nak highlight yg bogel secara terbuka itu binatang. bukan manusia.

unik : huuuu :)

qistina : haha. actually xkisah pun.mmg macam tu lah manusia :))

AH7 : kesian dia xde bulu :(

HATYCIKNUURUL said...

sabooo je la,..hehe,..

Nurul Afifah said...

baik hati sgguh.!!! haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...